Termék


A kosaramhoz

Aktuális
Kedves Vendégeink!
Kedves Barátaink!
Kedves Érdeklődők!
 
Következő megjelenés:
A http://kolbaszfeszt.hu-n is ott leszünk! Várjuk 2014 nov. 14-16 között!
 
Blogbejegyzés rólunk:
 
 
Webáruházunk megnyitott!
Használatához kérjük lépj a "Webáruház" menüpontra!
 
Örömmel tudatjuk, hogy pálinkáink ezentúl Budapesten a Pántlika Borházban (1053 Budapest, Királyi Pál utca 10.) is kaphatóak!
Reméljük, hogy lehetőségeink még tovább fognak bővülni és egyre több helyen lehet majd élvezni az általunk készített pálinkák varázslatos ízvilágát!
 
Látogassanak meg minket Badacsonyörsön Pálinkaházunkban, valamint keressék termékeinket Budapesten is a Pántlika Borházban!
 
 
 
BÉRFŐZÉST FOLYAMATOSAN VÁLLALUNK!
KIVÁLÓ MINŐSÉG, MAGAS ALKOHOLKIHOZATAL!
CEFRÉZÉSHEZ TANÁCSADÁS!
 
 
"A hagyomány, az évszázados  múlt,
a magyar ember büszkesége a
PÁLINKA
ami a miénk, csak a miénk.
Mert nekünk nagyon fontos, hogy
a pálinka megtestesíti a múltunkat,
itt van a jelenünkben és nagy jövő
előtt áll."
Eredményeink


2012-12-13 14:39:26


2012. november 19-23-24-én Kecelen részt vettünk az V. Keceli Pálinkaünnepen, melynek keretén belül rendeztek egy Pálinka-Törkölypálinka és Párlatversenyt. Büszkén tudatom Önnel, hogy Pálinkaházunk termékeit 2 arany, 1 ezüst és 1 bronz minősítéssel jutalmazta a mélyentisztelt zsűri. Arany minősítés: Szeder pálinka Arany minősítés: Kajszibarack pálinka Ezüst minősítés: Cseresznye pálinka Bronz minősítés: Rozália törkölypálinka Kérem, jöjjön el és kóstolja meg díjnyertes pálinkáinkat! S természetesen további termékeinket is, s döntse el Ön, hogy melyiknek milyen minősítést adna! Várjuk szeretettel Pálinkaházunkban!